Personvern

Personvern
Personvernserklæring Fredrikshald Theaterselskab
Denne personvernserklæringen for Fredrikshald Theaterselskab beskriver hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon fra våre besøkende, kunder og samarbeidspartnere. Vi forklarer også hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi arbeider med, og tar hensyn til ditt personvern.

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om denne erklæringen eller om hvordan vi behandler din informasjon? Ta gjerne kontakt med oss på post@fredrikshald-theaterselskab.no eller sende et brev til Fredrikshald Theaterselskab, Dyrendalsveien 51, 1779 Halden.

Fredrikshald Theaterselskab forholder seg til norsk lov og de krav som stilles der.

Behandlingsansvarlig
Fredrikshald Theaterselskab er behandlingsansvarlig for vår behandling av dine personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og billettsystemet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Formålet
Fredrikshald Theaterselskab samler kun inn ikke-identifiserbar informasjon. Vi vil likevel gjennom administrasjon av nettsidene samle inn anonymisert statistikk av din bruk. Dette er kun for å kunne analysere brukermønstre for forbedring av nettsiden. Eksempler på slik statistikk er antall klikk, varighet på hver enkelt side, hvordan du kom inn på vår side – f.eks om du er henvist gjennom søk fra Google eller Gule sider.

Hvilke opplysninger lagres av oss om deg?
Du legger igjen dine data frivillig ved å ta kontakt med oss pr. e-post eller telefon. Våre nettsider har pr. 25.11.18 ingen mulighet for at du kan legge igjen persondata som kan knyttes til deg. Ikke-identifiserbar informasjon samles inn med den hensikt å forbedre nettsiden.

I forbindelse med billettkjøp lagres ingen informasjon om dette hos oss. Fredrikshald Theaterselskab selger billetter gjennom ticketco, som vi har en databehandleravtale med, og som samler inn informasjon om deg som du oppgir i forbindelse med billettkjøpet. Når du kjøper billetter til våre forestillinger gjør du dette via ticketco.no. For mer info om dette, se Ticketcos personvernserklæring her: https://start.ticketco.events/no/cookie-policy/

Ved kjøp av billetter gjennom vår lokale forhandler eller i vår luke, betales det med vårt betalingssystem iZettle, ved kortbetaling. Du kan også velge om du ønsker kvittering tilsendt på mail. Fredrikshald Theaterselskab har ingen tilgang til noen av disse opplysningene, og all info slettes automatisk ved gjennomført kjøp. iZettle sin personvernserklæring kan du lese her:

https://www.izettle.com/no/personvernerklaering

Vi samler inn cookies. Slik statistikk lages av blant annet Google Analytics og hentes automatisk fra din maskins nettleser. Du kan velge å ikke akseptere cookies. Mer info om det kan du få her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi samler også inn anonymiserte data fra vår Facebook-pixel på vår hjemmeside. Disse dataene blir registrert på Facebook og behandles i henhold til vår brukeravtale med Facebook.

Følgende informasjonskapsler benyttes:

Google Analytics
_ga
_gat
_gid
Facebook
act
c_user
datr
fr
pl
presence
sb
wd
xs
net
DSID
IDE
Youtube
APISID
HSID
LOGIN_INFO
PREF
SAPISID
SID
SSID
VISITOR_INFO_LIVE
YSC
remote_id
requests
1P_JAR
SIDCC
NID

Tilgang til informasjonen
Vi har begrenset tilgangen til data som beskrevet i punkt. 2.

Det er kun kommunikasjonsansvarlig på Fredrikshald Theaterselskab som har tilgang til den ikke-identifiserbare informasjonen. Billettansvarlig kan, om nødvendig, hente ut informasjonen som ligger i billettsystemet. For mer info om hva som kan hentes ut av informasjon her, se punkt 3. om billettkjøp.

Databehandlere
Disse behandler data på vegne av Fredrikshald Theaterselskab og har inngått databehandler avtale med oss.

iZettle

ticketco

paypal

Saksbehandling og arkiv
Fredrikshald Theaterselskab behandler personopplysninger for å kunne gjennomføre våre oppgaver etter bl.a. personopplysningslov og arkivlov.

Det registreres ulike typer personopplysninger i vårt arkiv- og mailsystem. Dette er opplysninger som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen. Registrering, lagring og oppbevaring skjer i henhold til arkivlovgivningen. Noen dokumenter kan inneholde sensitive personopplysninger.

Ved krav om innsyn utleveres personopplysninger. Vi har særlig beskyttelse og sikkerhetstiltak for f.eks. sensitive opplysninger, og disse lagres i et eget system/arkiv.

Alle forespørsler om innsyn i dokumenter og arkiv vil bli arkivert.

E-post og telefon
E-post og telefon er vårt arbeidsverktøy og en del av vårt daglige arbeid for å kunne gjennomføre våre oppgaver. Den enkelte ansatte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle. Ved avsluttet arbeidsforhold vil e-postkassen slettes iht. gjeldende lovverk. Noen ganger vil relevante e-poster og utvekslinger kunne overføres til andre kolleger.

Vår e-post er hovedsakelig ukryptert. Ikke send oss sensitive og fortrolige opplysninger pr. e-post.

Personvernsombud
Fredrikshald Theaterselskab har ingen personvernsombud. Det er administrativ leder som er overordnet ansvarlig for personvernsarbeidet på Fredrikshald Theaterselskab.

Opplysninger om ansatte
Fredrikshald Theaterselskab behandler personopplysninger om sine medarbeidere for å administrere lønn og personalansvar. Rettslig grunnlag følger av personopplysningsloven § 8, første ledd og § 8 a), b) eller f) samt § 9 a), b) og f). Det er administrasjonsleder som har det daglige ansvaret for dette. Andre opplysninger om medarbeidere er knyttet til vedkommendes arbeidsområde og tilrettelegging av vedkommendes arbeid.

Dessuten registreres det opplysninger om tidsforbruk i prosjektet, som medarbeiderne selv fyller ut. Fredrikshald Theaterselskab har ingen ansatte. Opplysninger om medarbeideres navn, funksjon og arbeidsområdet regnes å være offentlige opplysninger og kan publiseres på våre nettsider.

Rettigheter
Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Fredrikshald Theaterselskab har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i Fredrikshald Theaterselskabs systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Fredrikshald Theaterselskab ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Krav fra den registrerte skal besvares senest innen 72 timer.

Endringer i erklæringen
Fredrikshald Theaterselskab forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Fredrikshald Theaterselskab.

Søk
Alle søk blir lagret av Google Analytics. Dette gjør vi for å over tid kunne avdekke hvordan nettsiden benyttes og hva brukere i hovedsak leter etter av informasjon. Søk er anonyme og kan ikke knyttes til enkeltpersoner.

Eksterne nettsider
Enkelte lenker peker ut til eksterne nettsider, feks for billettkjøp. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i den enkelte nettsides personvernerklæring.

Nettsider innhenter varierende persondata og behandler disse ulikt – innenfor Norsk lovgivning. Fredrikshald Theaterselskab har ikke ansvar eller kontroll over hvordan eksterne nettsider behandler persondata.

Slik skrur du av informasjonskapsler i nettleseren
Dersom du ikke ønsker at nettleseren din benytter informasjonskapsler kan du skru av disse. Du kan lese mer om hvordan du skrur av informasjonskapsler i nettleseren din her. Enkelte eksisterende eller kommende funksjoner på teatermanu.no vil kanskje ikke fungere som forventet dersom du skrur av informasjonskapsler, se avsnittet «Dette bruker vi informasjonskapsler til» ovenfor.

×

Lik oss på Facebook